четвер, 29 серпня 2024 р.

 четвер, 29 серпня 2024 року

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є обов’язком держави і суспільства. Вічна пам'ять загиблим які віддали найцінніше - життя.
Схиляємо голови і вшановуємо хвилиною мовчання









 

субота, 24 серпня 2024 р.

 субота, 24 серпня 2024 року

 День Незалежності України – це одне з найважливіших свят українців. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 33 роки. У кожного з нас одна спільна мрія - мир на нашій рідній землі🇺🇦💙💛Дякуємо нашим, захисникам та захисницям!

 Слава Україні!Героям Слава!Слава Богу!


 

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

 п'ятниця, 23 серпня 2024 року

 #День_Державного_Прапора

 23 серпня в Україні щорічно відзначають День державного прапора.Державний Прапор - один з офіційних державних символів суверенітету держави.Синьо-жовтий прапор ставав символом боротьби за національні й соціальні права українського народу. 



 

середа, 21 серпня 2024 р.

 середа, 21 серпня 2024 року

 Романи Павла Загребельного – це своєрідний літопис багатостраждальної української історії від сивої давнини Київської Русі до першого десятиліття незалежності . Павло Загребельний залишився в душі українців як письменник, що писав і говорив про нашу сучасність. У Рихтівській бібліотеці-філії Кам’янець-Подільської МЦБС відбувся літературний портрет "Павло Загребельний - знайомий та загадковий". Читачі мали змогу ознайомитись з матеріалами тематичної книжкової виставки з літературою про життя та творчість письменника та його творами.






 

вівторок, 20 серпня 2024 р.

 вівторок, 20 серпня 2024 року 

 #літні_читання

 Загадки вчать малюків умінню спостерігати, помічаючи щось особливе, розвивають вміння побачити суть предмета, його призначення. Загадка завжди містить в собі питання, що вимагає розумової діяльності, зосередженості, роботи уяви і звичайно дає дитині нові знання про навколишній світ. На початку заходу бібліотекар розповів дітям цікаву пізнавальну розповідь про загадки, а також вони самі відгадували їх, придумувати власні, а головне – ознайомились з малим жанром народного фольклору – загадками.