четвер, 23 травня 2024 р.

 четвер, 23 травня 2024 року

23 травня в Україні відзначають День Героїв — борців за свободу країни, починаючи від лицарів часів Київської Русі і до учасників Революції Гідності, бійців АТО/ООС на Донбасі, нинішніх захисників України.
Це свято присвячене борцям за свободу і незалежність нашої держави.
День Героїв – це можливість висловити свою щиру подяку та пошану тим, хто без вагань пішов на захист України, чий героїчний подвиг став прикладом для всіх.
Слава Україні!💙
Героям Слава!


 

четвер, 16 травня 2024 р.

 четвер, 16 травня 2024 року

День вишиванки – це свято, яке щороку відзначається в Україні. Це свято символізує національну гордість і єднання українського народу.
Це – не просто одяг, а національний символ, що передає історію, культуру та традиції України.



 

середа, 15 травня 2024 р.

 середа, 15 травня 2024 року

Щорічно, 15 травня, відзначається Міжнародний день сім’ї, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році.
Сім'я - головна цінність в нашому житті.
З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.
Наші читачі презентували малюнки своєї сім'ї.





четвер, 9 травня 2024 р.

 четвер, 9 травня 2024 року 

9 травня в Україні святкують День Європи.
В Україні 9 травня як День Європи відзначається з 2023 року. Його встановлено Указом Президента України від 8 травня 2023 року № 266 «з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру і стабільності на Європейському континенті». І саме 9 травня День Європи як символ єдності та миру на континенті відзначають у країнах Євросоюзу.



 

пʼятниця, 3 травня 2024 р.

 п'ятниця, 3 травня 2024 року

Вибір професії - це важливий крок для кожної людини. На сьогодні існує досить багато професій і кожна з них по-своєму цікава. У Рихтівській бібліотеці-філії Кам'янець-Подільської МЦБС було проведено бесіду "Світ професій". На якій діти детальніше дізналися про світ професій, яку користь вони приносять суспільству, а також розповідали, ким вони мріють стати в майбутньому. А на закінчення бесіди, ми заглянули у майбутнє, де діти вибірково обирали майбутню професію, і хто зна, можливо так і станеться 🤗 ☺️☺️
Пам'ятайте, що справжню насолоду приносить лише та професія, яка обирається за власним бажанням, відповідно до інтересів, покликання та здібностей.