вівторок, 30 квітня 2024 р.

 субота, 27 квітня 2024 року

В рамках відкриття першого повноцінного сезону паломництва Подільським шляхом святого Якова відбулося тестове проходження ділянки яке сполучає Кам’янець-Подільський з історичними селами Рихта, Завалля та Панівці. В останньому розташований єдиний на сьогодні діючий храм святого Якова на Поділлі. У груповому проходженні, яке відбулося 27-28 квітня, взяло участь 12 паломників – з Вінниці, Хмельницького, Києва та Кременчука.
🌍
Мала можливість розповісти про Рихту, її історію та історичні пам'ятки. Спілкування було легким та приємним.
Дуже раді приймати таких чудових людей, і відкриті до нових знайомств.



 

пʼятниця, 26 квітня 2024 р.

четвер, 25 квітня 2024 року

Чорнобильська катастрофа — екологічно-соціальна катастрофа, спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року, розташованої на території України.
Чорнобильська катастрофа стала попередженням усьому людству, наскільки крихким може бути наше майбутнє з неконтрольованою радіацією. Нинішня поведінка росії знову ставить світ на межу катастрофи, і це треба зупинити.



 

четвер, 25 квітня 2024 р.

 четвер, 25 квітня 2024 року

Запрошуємо вас до нашої бібліотеки!
У нас поповнення книг, вас очікує цікава література, про наші звичаї, традиції і багато чого іншого ☺️
До зустрічі!
 

вівторок, 23 квітня 2024 р.

 вівторок, 23 квітня 2024 року

Ньют Скамандер "Фантастичні звірі і де їх шукати"
Роки видатних пригод та досліджень магіозоолога Ньюта Скамандера принесли плідні результати, які прийшлись до вподоби науковцям і були із захопленням сприйняті відьмами та чарівниками, а також стали доступними для маґлів на початку цього сторіччя. Завдяки яскраво ілюстрованому виданню читачі можуть вивчати магічну фауну п’яти континентів, не встаючи з власного зручного крісла. «Фантастичні звірі і де їх шукати» — це книга, яку мусять прочитати всі у Гоґвортсі.
Якщо, ви фанат світу Гаррі Поттера - це саме для вас.
Читання з магією!

 

пʼятниця, 19 квітня 2024 р.

 п'ятниця, 19 квітня 2024 року

Леся Воронина "Таємниці пурпурової планети"
Рекомендую книгу для тих, хто полюбляє фантастичні мандрівки, дивовижні пригоди та неймовірні відкриття — ця книжка для вас!
Ви побуваєте на Міжгалактичному фестивалі, будете грати ігри, та потрапити на Пурпурову планету 🌌🌠🪐
Дуже цікава пригода, наповнена інтригами та небезпечними подорожами☺️
Гайда читати!

 

четвер, 18 квітня 2024 р.

четвер, 18 квітня 2024 року

 Повітряна тривога по всій країні – тепер це наша реальність, із якою ми продовжуємо вчитися жити. Але для того, щоб зберегти своє життя, ми повинні знати як поводитися під час тривог. Сьогодні в бібліотеці було проведено інформхвилинку "Правила поведінки під час повітряної тривоги". Діти дізнались як потрібно себе поводити, що головне не панікувати, та ще раз ознайомились зі схемою укриття.

 




пʼятниця, 5 квітня 2024 р.

 п'ятниця, 5 квітня 2024 року

 Шкідливі звички — ряд звичок, що є шкідливими для організму людини. Вони перешкоджають людині розвиватися як розумово, так і фізично. Люди мають різні шкідливі звички, які можуть формуватися ще з раннього дитинства, тому з ними потрібно боротись. До Всесвітнього дня здоров'я було проведено годину спілкування "Чому звичка називається шкідливою"для учнів Рихтівської гімназії. Де діти дізнались про шкідливі звички та їхній вплив на організм.